Mattesz_Baby_Spa_logó

BABA-MAMA TORNA A MATTESZ BABY SPA-BAN!

Kedves Anyukák!

A kisbabák megfelelő fejlődése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szülők egészségére is, hiszen mi tudjuk: a boldog baba, a boldog Anyánál kezdődik. 

Szeptember 19-től minden HÉTFŐN 9:30-tól BABA-MAMA TORNÁT tartunk Kalló Zsuzsi vezetésével. 

Fogadjátok szeretettel rövid bemutatkozóját: 

Kalló Zsuzsi vagyok 46 éves 2 gyermekes anyuka! A sport 6 éves korom óta az életem része, a Testnevelési Egyetemen végeztem.

Pontosan tudom milyen az amikor megszületik a baba és nincs idő semmire főleg a sportra. Nem szívesen hagyod a babát senkire! Nyolc évvel ezelőtt kezdtem el kismama tornát tartani, de mikor megszülettek a babák jöttek az üzenetek hogy hiányzik a torna…a társaság… Így született meg az ötlet legyen baba-mama torna!

Az anyuka együtt tornázik a babával! Együtt töltött idő, de mégis kicsit az anyukáról is szól hiszen újra társaságban lehet tornázhat és hasonló örömöket, néha problémákat oszthat meg anyukákkal! Barátságok is köttetnek.

Anya is és baba is egyaránt jól érzi magát! A picik szocializálódnak, anya-baba kapcsolat szorosabbá válik, a babák játékos mozgásfejlesztő gyakorlatokat végeznek! Az óra utáni alvás garantált!!!

A bejelentkezés előzetesen, a weboldalon lehetséges. 

A részvételi díj: 1.500 Ft/alkalom.

Bejegyzés megosztása

További cikkjeink

Székesfehérvár

Sikeres Partnerprogram Fehérváron!

Januártól megnyitotta kapuit a fehérvári Mattesz Baby Spa a helyi vállalkozások előtt. Akezdeményezés, amely Partnerprogram néven vált ismerté a szolgáltatók között, sikeresen működik,mivel már az

BŐVEBBEN »

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?