Mattesz_Baby_Spa_logó

Extra programok, szakértői előadások Zuglóban

Sok-sok új programmal készül számotokra a zuglói Mattesz Baby Spa. Természetesen vízi foglalkozásainkra is szeretettel várunk titeket, de igyekszünk színesíteni programjainkat. Hogy mi várható nálunk januárban?

Január 17-én indul a Varázserdő TSMT foglalkozás.

Mely gyermekeknek ajánlott TSMT?​A Varázserdőbe várjuk azokat az 1-10 éves korú gyermekeket, akiknek: a mozgásfejlődésében eltérés tapasztalható, beszédfejlődésben elmaradás vagy késés figyelhető meg az életkorhoz képest, gyenge mozgáskoordináció és egyensúlyérzék (lassabb idegrendszeri érés) szociális téren elmarad az életkori szinttől pl.: túlságosan visszahúzódó, nehezen illeszkedik be a közösségbe, a szabályokat nem vagy nehezen tartja be. Túlságosan mozgékony „nem tud megülni a fenekén”, figyelembeli problémák, nehezen koncentrál.

Január 18-án a Hozzátáplálásról tartunk előadást szakértő segítségével! Természetesen készülhettek kérdésekkel is. Az előadás időtartama 1,5 óra. Arra is van lehetőség, hogy instruktoraink órát tartsanak a piciknek, míg ti előadáson vagytok a szomszédos teremben. Így ti mindent megtudhattok a hozzátáplálásról, babátok pedig jó kezekben lesz és feltöltődik.

Témáink:

Neked is fejtörést okoz a hozzátáplálás?

Mikor kezdjem el?

BLW vagy püré?

Hogyan alakul közben a szoptatás?

Naponta hányszor kínáljam a babát?

Szakértő előadó: Robitschek Andrea

Január 21-én ismét Babaelsősegély Barbival

Kiknek ajánljuk: várandósoknak, gyakorló szülőknek, tudatos nagyszülőknek, akik szeretnének megismerkedni a leggyakoribb kisdedkori és csecsemőkori sürgősségi állapotokkal és az első és második félév eseményeivel (mérgezés, láz, sárgaság, bukás stb.). Akik szeretnék megtanulni a csecsemő és kisded újraélesztés alapjait. Azoknak, akik szeretnének megismerkedni a legújabb baba altatási protokollal (hason vagy háton fektetés). Akik információt szeretnének kapni a légzésfigyelő használatáról. Akik szeretnének tisztában lenni azzal, hogy mikor mivel hova és kihez fordulhatnak bizonyos dolgokkal (mikor menjünk kórházba, ügyeletre stb.). Akik kérdéseiket gyermek szakápolónak is feltennék.

Január 25-én LélekTérkép

A Lélektérkép segítségével tiszta képet és lehetőséget kapsz arra, hogy más nézőpontból haladj tovább. Ez egy feltáró módszer, ami a racionális agyat kikerülve a tudatalattival dolgozik. A foglalkozást vezeti: Varga Ágnes-Szakember (coach, lélektérkép készítő, család és rendszerállító konzulens).

Az eseményekre, foglalkozásokra időpontfoglalás szükséges! www.matteszbabyspazuglo.salonic.hu

Bejegyzés megosztása

További cikkjeink

Székesfehérvár

Sikeres Partnerprogram Fehérváron!

Januártól megnyitotta kapuit a fehérvári Mattesz Baby Spa a helyi vállalkozások előtt. Akezdeményezés, amely Partnerprogram néven vált ismerté a szolgáltatók között, sikeresen működik,mivel már az

BŐVEBBEN »

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?