Mattesz_Baby_Spa_logó

Franchise

Legyen elérhető az egyedülálló Mattesz-módszer az egész országban!

A Mattesz Baby Spa küldetése az, hogy országszerte segítsük a legkisebbek mozgásfejlesztését! Budapesti központunkban nagy sikerrel a hét minden napján tartunk foglalkozásokat, ahova sokan érkeznek vidékről is. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé, könnyen megközelíthetővé tegyük szolgáltatásunkat. 

Mit jelent a Mattesz-módszer?

Mozgás az lételem, mely nélkül nem fejlődik az értelem.

A Mattesz-módszer kidolgozója Mattesz Csilla, válogatott úszó, vízi instruktor, akinek nevéhez több évtizedes tapasztalat fűződik. Munkássága során több ezer babának segített a korai mozgásfejlesztésében, az évek alatt felhalmozott tudásából pedig egy olyan terápiát dolgozott ki, amely egészséges és sérült babákon is egyaránt alkalmazható.

A Mattesz-módszer tulajdonképpen egy játékos, mondókás feladatsor, egy prevenciós program, amely egy hónapos kortól felméri és ezután figyelemmel kíséri a baba életkorának megfelelően a mozgási szakaszokat. A Mattesz-módszer alapelve, hogy nem erőltet semmit, mindent a baba igényei szerint végez.

Mitől egyedülálló a piacon?

A Mattesz-módszer kezdi a legkorábbi életszakaszban a mozgásfejlesztést, ugyanis, ahogy begyógyult a csecsemő köldöke, már el is kezdheti a foglalkozást. Fontos a korai foglalkozás, hiszen ez elengedhetetlen a megfelelő fejlődés folyamatában.

A vízi foglalkozás előnyei

Miért válaszd a Mattesz Baby Spa-t?

A Mattesz-módszer használata, gyakorlása és oktatása csak és kizárólag a Mattesz Baby Spa keretein belül engedélyezett. A szakszerű oktatás elengedhetetlen a módszer alkalmazásához! A program kitalálója, Mattesz Csilla közel 40 éve foglalkozik úszásoktatással, vízi fejlesztéssel. 

Komplex szolgáltatás

Minden egységünkben komplex és egyedülálló foglalkozások zajlanak. 

Vízi foglalkozás

A vízben végzett foglalkozás során az egyensúlyi rendszer aktiválásával többek között a csecsemők elemi mozgásmintáit váltjuk ki. A korai kádas program a tudatos légzéskontroll tanítását is biztosítja, valamint több szenzoros inger egyidejű alkalmazásával segíti a szenzoros integrációt. A módszer rendkívül hatékonyan befolyásolja az idegrendszer érését, javítja a gyermekek izomtónusát, hőszabályozását, mozgáskészségét és koordinációját. Serkenti a gyermek testi fejlődését, kommunikációs képességeit és prekognitív funkcióit.

Milyen jótékony hatásai vannak a jakuzziknak?

A Mattesz-módszer vízi lebegési formája lehetővé teszi a babák számára, hogy több síkban is felfedezzék a testmozgásokat. Az ellenállás, amit izmaik tapasztalnak, ismét a testüket vízben mozgatják, szintén kiváló gyakorlást biztosít. A tapasztalat az, hogy a lebegés és gyakorlatok nagymértékben javítják a babák erejét és koordinációját. Valamennyi szülő szerint valóban javítja az alvást és csökkenti a hasi problémákat és a kólikás típusú tüneteket. A meleg víz lazító hatású és jót tesz az alvásritmusnak. Erősíti a baba tüdejét, izmait és szívét mivel a lebegés nagy mozgást igényel, így a baba jól elfárad tőle.

A hidroterápia, mint a hagyományos terápia kiegészítője, nagy lehetőségeket kínál, hogy a fejlődő agyban további érzékszerveket például a hőérzetért felelőst, propriocepciót és tapintást serkentsen. A Mattesz Baby Spa új utat mutat abban, ahogy a csecsemők és szüleik pozitív, csodálatos élményt kapnak, amely valószínűleg messzemenően hat a gyermek érzelmi és szociális fejlődésére. A jó közérzetet fokozhatja a színterápia, amely kihat a gyermekre és a mellette felügyelő felnőttre is. A színterápia egyben nyugtató, stresszoldó hatású. A terápia feltöltheti az ember energiamezőit, jobb kedvre deríthet, növelheti a szervezet immunitását a betegségekkel szemben, így egészségjavító hatása is lehet.

Csatlakozz a csapatunkhoz, hogy országszerte segíthessük a babák mozgásfejlődését!

Mit ajánlunk?

Kinek ajánljuk?

Legyél a partnerünk, nyiss saját Mattesz Baby Spa-t!

Franchise partnerünk feladata a Spa helyszínének kialakítása, mely lehet bérelt vagy saját tulajdonú ingatlan is. 
Az alapterület mérete a jakuzzik számától függ. Az ajánlott jakuzzi szám: 6. 

Az alábbi városokba keressük partnereinket:

Ha nem látod a felsoroltak között városodat, de érdekelne a franchise lehetőség, írj nekünk!

Az alábbi városokban már elérhetőek vagyunk: 

Baja | Balatonfüred | Nyíregyháza | Eger | Győr | Pécs | Budapest III. kerület | Törökbálint | Budapest XIV. kerület | Székesfehérvár | Zalaegerszeg | Szombathely | Tata | Szeged. Hamarosan nyíló üzleteink: Debrecen, Szolnok, Szentendre, Budapest XI. kerület.

Bővebb tájékoztatásért keress minket bizalommal!

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?