Mattesz_Baby_Spa_logó

GY.I.K.

Leggyakrabban feltett kérdések a Baby Spa-val kapcsolatban.

Gyakran Ismételt Kérdések

A titok nyitja egyszerű. A hidromasszázs enyhe mechanikai hatással van a baba bőrére. Normalizálja a tónust, javítja a vérkeringést és oxigénnel telíti a kis testet, ami felér egy hosszú sétával a friss levegőn. A buborékok könnyű masszírozó hatással vannak a hasra, így normalizálják és csökkentik a benne lévő gázok mennyiségét. Ezen hatásokank köszönhetően nyugodtan alszanak, hiszen a külső és belső folyamatok nem zavarják őket.

Amint begyógyult a csecsemő köldöke, már kezdheti is a foglalkozásokat.

Maximum két fő kísérheti be a fürdő részbe a gyerekeket, hogy a környezet nyugodt és csendes legyen a többi baba számára is. Illetve lehetőség van magánórára is, ennek a díja egyedi árszabású.

Előre egyeztetett időpontfoglalás szükséges. Időpontfoglalásra lehetőség van online, illetve a foglalkozást követően a helyszínen is le lehet foglalni a következő időpontokat. 

Úszópelenkát és törölközőt egyelőre nektek kell magatokkal hozni. Nem fogadunk el semmilyen textil úszópelenkát.

Amint azt korábban jeleztük, törölközőt és pelenkát nektek kell biztosítani a foglalkozás alatt. Hozhatsz a baba számára kiegészítőket, amelyekre úgy gondolod, hogy a szüksége lehet, például extra ruhát, tejet, cumit stb. Kérjük, gondoskodj róla, hogy a baba 30 perccel a program előtt egyen utoljára.

Az oltást követő 24 órán belül a baba nem vehet részt foglalkozásainkon. Illetve fontos, hogy később se legyen láza vagy hőemelkedése. 

A foglalkozás tornából, vízben végzett játékos feladatokból és levezető játékból, gyakorlásból áll. A konkrét feladatok kb. 20-25 percet vesznek igénybe, ezután igény szerint még lehet a babával a vízben maradni és játszani. A foglalkozásnak maximum 40-45 perc. Ez alatt alaposan el tudnak fáradni a picik a vízben és a tornán.

Ha azt látod a babádon, hogy nem tartja rendesen a fejét vagy nem szeret hason feküdni és esetleg ezekre a problémákra a védőnő is felhívta a figyelmed, válaszd az állapotfelmérést.

Ha nem ajánlásra érkeztek, de szeretnétek kipróbálni a Baby Spa-t, választhattok egyéni vagy csoportos órát is! Szakképzett terapeutáink mindenkire odafigyelnek, így, ha valamilyen problémát észlelnek, segítenek eligazodni abban, milyen foglalkozást válassz babádnak és milyen rendszerességgel látogasd központunkat.

24 órás lemondási szabályzatunk van, így ha bármi történik vagy változás van, akkor kérjük, hogy egy nappal az időpont előtt jelezze felénk, ellenkező esetben a teljes alkalom felszámításra kerül.

Babáink többsége hetente egyszer vagy kétszer látogat el hozzánk.

A vizünk meleg. A hőmérséklete 31°C és 35°C közötti.

Minden vízi instruktor intenzív és teljes képzésben részesül, mielőtt elkezdené a babákkal való foglalkozást.

A szülőnek vagy a gondviselőnek kötelessége, hogy a babát folyamatosan kísérje a Spa-ban. Maximum 2 felnőtt kísérheti el a babát a foglalkozás alatt.

Beteg baba (influenza, köhögés, láz, vírusfertőzés, kisebb vagy súlyosabb betegségek stb.) nem látogathatja az intézményt a teljes gyógyulásig.

Személyesen a Baby Spa-ban is meg lehet vásárolni vagy online verzióban is van rá lehetőség.

A foglalkozásaink alatt természetesen készíthettek képet a babátokról, ha megosztjátok, akkor jelöljétek meg a #matteszbabyspa-t. Videózni tilos!

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?