Mattesz_Baby_Spa_logó

Korábban Érkeztem Alapítvány és a szegedi Mattesz Baby Spa együttműködése

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel jelentjük be, hogy a Korábban Érkeztem Alapítvány és szegedi Mattesz Baby Spa partneri együttműködése megkezdődött! A Koramentorház a koraszülöttként született gyermekek családjainak komplex támogatása érdekében jött létre Szegeden, majd az évek során egyre több városban vált elérhetővé. A mentorházakban számos tanfolyam, fejlesztő foglalkozás, baba-mama klub kap ma már helyet.

A szolgáltatások főként a koraszülöttként világra jött gyermekek érzelmi-, értelmi- és fizikális fejlődését szolgálják, a szülők mentális egészségének megőrzése mellett. A prevenció, a korai fejlesztés, a család- és gyakorlatorientált légkör, a szakmai hozzáértés, a szülők és családok támogatása egyaránt fontosak számunkra, így ezentúl  a továbbiakban a Koramentorház aprócska páciensei kedvezményesen vehetik igénybe a Baby Spa szolgáltatásait Szegeden.

Bejegyzés megosztása

További cikkjeink

Székesfehérvár

Sikeres Partnerprogram Fehérváron!

Januártól megnyitotta kapuit a fehérvári Mattesz Baby Spa a helyi vállalkozások előtt. Akezdeményezés, amely Partnerprogram néven vált ismerté a szolgáltatók között, sikeresen működik,mivel már az

BŐVEBBEN »

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?