Mattesz_Baby_Spa_logó

Mattesz Baby Spa a Czeizel Intézet ajánlásával

Nagy örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Czeizel Intézettel. Nemrégiben nálunk járt dr. Herczegfalvi Ágnes fejlődésneurológus, aki írt is nekünk néhány sort, hogy érezte magát nálunk.

„Az elmúlt hetekben volt lehetőségem meglátogatni a Mattesz Baby Spa-t Budapesten. Amíg nem láttam nem tudtam elképzelni, hogy is működik ez „a Baby Spa”. Amikor beléptem, úgy éreztem, hogy a béke és nyugalom szigetén vagyok. A babák számára különleges baba jakuzzikban élvezhetik a meleg vizet, a mozgás, a súlytalanság szabadságát, speciális, lebegésre kialakított karikában, vagy segédeszközök segítségével. Látszik, mennyire élvezik a vízben mozgást.

A meleg víz lazító hatású, csökkenti az izomfeszességet (spasticitást),és az izomlazaságot (izomhypotonia), elősegíti a motoros és mentális fejlődést, kiegészítve speciális mozgásfejlesztő tornával, babamasszázzsal. Jó hatással bír az alvásra, a nyugtalanságra, és stresszoldó hatásáról is beszámoltak, ebben a színterápia is segít.

Nem elhanyagolható az sem, hogy ez a hidroterápia megalapozza a gyermekek vízbe vetett bizalmát. A „vízgyógyászat” a gyógyítás egyik legősibb formája, már az ókorban is alkalmazták. A görögök gyógyító erőt tulajdonítottak a víznek, és ezt később a rómaiak is alkalmazták. Gazdag fürdőkultúrájuk ma is csodálatra méltó.”

Köszönjük dr. Herczegfalvi Ágnesnek és a Czeizel Intézetnek!

Bejegyzés megosztása

További cikkjeink

Székesfehérvár

Sikeres Partnerprogram Fehérváron!

Januártól megnyitotta kapuit a fehérvári Mattesz Baby Spa a helyi vállalkozások előtt. Akezdeményezés, amely Partnerprogram néven vált ismerté a szolgáltatók között, sikeresen működik,mivel már az

BŐVEBBEN »

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?