Mattesz_Baby_Spa_logó

Nyílt meseterápia március 24-én!

Március 24-én 17:00 órakor Krausz Judit meseterapeuta nyílt órát tart a Mattesz Baby Spa-ban! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A foglalkozásra 3 éves kortól várjuk a gyerekeket. Egy foglalkozás kb. 40 perces.


Ismerjétek meg Juditot!
Krausz Judit vagyok. 2009 óta foglalkozom gyerekekkel, mint pedagógus. Jelenleg 2 éves kislányommal vagyok otthon. A tanítás mellett nagy örömömet lelem az éneklésben, valamint a mesék iránt is régóta érdeklődöm. Emiatt is indultam el Boldizsár Ildikó a Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotójának képzésére, ahol többek között megtanultam a mesék tudatos használatát, hogy az élőszavas mesemondásnak mekkora ereje van, hogy minden élethelyzetnek van egy mesebeli párja. A mese tudást ad önmagunkról, a világról, az emberi kapcsolatokról. A foglalkozásokon élőszavas mesemondás történik. A mesén keresztül egy adott problémakört dolgozunk fel. A kisgyermek még nem képes megfogalmazni a benne keletkező feszültséget, félelmet, szorongást, a mese nagyban segít, hogy közölni tudja ezeket. A foglalkozásokon a gyerekek erősíthetik szociális készségeiket, segítséget kapnak az érzelmek kifejezésére, bátorságot, kitartást gyűjtenek az ismeretlen helyzetekhez. A foglalkozáson maximum 10 fő vehet részt. Egy foglalkozás kb. 40 perces.

A Salonic rendszeren keresztül már tudtok is regisztrálni! A megjegyzés rovatba írjátok be, hogy hány éves a gyermek!

Bejegyzés megosztása

További cikkjeink

Székesfehérvár

Sikeres Partnerprogram Fehérváron!

Januártól megnyitotta kapuit a fehérvári Mattesz Baby Spa a helyi vállalkozások előtt. Akezdeményezés, amely Partnerprogram néven vált ismerté a szolgáltatók között, sikeresen működik,mivel már az

BŐVEBBEN »

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?