Mattesz_Baby_Spa_logó

Próbáld ki nálunk a Kangatraininget!

Hallottál már a Kangatrainingről? Szívesen kipróbálnád? Akkor ismerd meg Mirjamot, az oktatót és jelentkezz be a nyílt órára!

Borbás Mirjam vagyok, 2 fiú és egy kislány édesanyja. Szeretem az aktív életmódot, a sport, a mozgás mindig fontos volt számomra. Első gyermekem után a futás lett a kedvenc sportom, ami kikapcsolódást, megújulást tudott adni a hétköznapokban és a természetjárás, kirándulások is elengedhetetlen részei lettek az életemnek. A 3. gyermekem születése utánra már nagyon legyengültek, megnyúltak a hasizmaim, magam is a szétnyílt hasizom problémájával küzdök, amit az RTM tornával tudok karban tartani. 7 év főállású anyaság után nagy lelkesedéssel végeztem el a Kangatraining és RTM képzéseket és örülök, hogy más anyukákkal is megoszthatom tapasztalataimat, tudásomat. Fontos számomra, hogy testi-lelki felüdülést, közösséget is tudjak adni, hiszen az anyaság hétköznapi magányán átlendítenek minket.

A Hordozós Kangatraining egy nagyszerű formája a szülés utáni regenerációnak, ahol a babáddal együtt vidám zenére mozoghatsz. Szerepet kap a has- és gátizmok megerősítése, az alapállóképesség felépítése. További előnyei közé tartozik, hogy a legjobb edzőtárssal mozoghatsz együtt: saját babáddal!

Nyílt ingyenes bemutatkozó óra – jan. 25. 10 óra
Hordozót biztosítani tudok az óra idejére, előzetes jelentkezés szükséges:
borbas.mirjam@kangatraining.hu

Bővebb információk: http://kangatraining.hu/

Bejegyzés megosztása

További cikkjeink

Székesfehérvár

Sikeres Partnerprogram Fehérváron!

Januártól megnyitotta kapuit a fehérvári Mattesz Baby Spa a helyi vállalkozások előtt. Akezdeményezés, amely Partnerprogram néven vált ismerté a szolgáltatók között, sikeresen működik,mivel már az

BŐVEBBEN »

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?