Mattesz_Baby_Spa_logó

Rólunk

A Mattesz Baby Spa babák életminőségének javításával foglalkozó központ Újpesten.

Terapeutáink_2

Mattesz Csilla

Terapeutáink_3

Kiss Kata

Terapeutáink_4

Dénes-Peller Nikolett

Terapeutáink_5

Tóth Zsanett

Mattesz Csilla

Mattesz Csilla vagyok, de ezt bizonyára már sokan tudjátok. De, hogy hogyan kezdtem el vízi foglalkozásokat tartani, azt talán már kevesebben.

Amikor 7 éves voltam, beraktam az egyik babámat a kádba és azt mondtam anyukámnak, hogy babákat fogok úszni tanítani. Mielőtt megvalósítottam volna gyerekkori elképzeléseimet, verseny- illetve válogatott úszó lett belőlem. Amikor 40 évvel ezelőtt megszületett a lányom, akkor vezettem be a babaúszást Magyarországon.

Ugye nem meglepő, ha azt mondom az életem a víz, a babák és a gyerekek?!

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy 2006-ban Magyarország példaképének választottak. Egy másik nagyon fontos dátum az életemben, unokám, Maxim születése. Tehát 2012-ben, amikor megszületett az unokám, megalkottam a Mattesz-módszert is, amivel a legkisebbeknek segíthetek.

Minden reggel imádattal indulok el a Mattesz Baby Spa-ba, nincs olyan nap, amikor nincs baba a kezemben, mert az nem is igazi nap, ha ők nincsenek. A babák adják nekem az erőt, én pedig nekik!

A Mattesz Baby Spa az életművem, amit életem végéig folyamatosan fejlesztek majd. Szeretném segíteni a babák mozgásfejlődését, hogy minél több gyermek legyen egészséges, boldog és iskolaérett. Célom, hogy az egész országban elérhetőek legyünk, hogy minél több babának tudjunk segíteni.

Dénes-Peller Nikolett​

Dénes-Peller Nikolett vagyok 28 éves. Otthon egy 1 éves örökmozgó kislány anyukája. 2020-ban végeztem az ELTE gyógypedagógiai karán mozgássérült és értelmi fogyatékos szakon. 

Kislányommal jártunk először a Baby Spa-ba és nagyon tetszett a környezet, a fogadtatás és az ott szerzett közös élmények a családdal. Azért szerettem volna elvégezni a képzést, mert hasznosnak találtam, valamint a már meglévő tudásomat bővíthettem vízi környezetben. A csapat tagja 2022 nyara óta vagyok, amikor a kislányom engedi.

Nagyon jó megtapasztalni azt, hogy a babák milyen gyorsan alkalmazkodnak egy új szituációhoz. Pozitív visszajelzés mikor egy-egy baba az első alkalmakkor még kicsit bizonytalanabb, majd alkalomról alkalomra, egyre inkább élvezik a vízi mozgást, amit számunkra sok mosollyal és hangadással jeleznek. Jó látni, hogy mennyi családnak tudunk közös, vidám perceket okozni.

Tóth Zsanett

Tóth Zsani vagyok, 32 éves. Szállodai recepciósként dolgozom egy szállodában Szentendrén közel 7 éve, mellette Baby Spa Instruktorként és Wellness Termék Tanácsadóként is tevékenykedem. 

Nagyon sokáig a Turizmus-Vendéglátás, Szállodaipar tette ki az életemet, hiszen a keresztszüleim szállodájának révén, gyermekkorom óta betekintést nyerhettem a szakmába és így kerültem a Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Középiskolába, majd a Budapesti Metropolitan Egyetemre, ahol Egészségturizmus szakirányon végeztem, mint Közgazdász. 

Középfokú Szakmai Idegenforgalmi angol és spanyol nyelveken szereztem képesítést. Emellett még német nyelvet tanultam. Aztán elgondolkoztam, hogy mellékállásként jó lenne valami újdonság az életembe. 2019-ben határoztam el, hogy elkezdek az aromaterápiás illóolajokkal is foglalkozni, melyek cége a világ legjobb minőségű esszenciális olajai felfedezésével és kifejlesztésével foglalkozik. 

Ennek ellenére, úgy éreztem, hogy még mindig hiányzik valami az életemből. Ezért mivel kiskorom óta imádom a vizet és a pici babákat, gyerekeket akkor eldöntöttem, hogy én is belépek a babaúszó oktatók világába. Korábban 1 évig dolgoztam az Ariel Babauszodában recepciósként, babysitterkedtem és emellett minden nyáron úszótáboroztatok. 

Így 2021 nyarán felkerestem Mattesz Csilla nénit, hogy elvégezzem a Babaúszó oktató és ennek köszönhetően a Baby Spa Instruktor és a Kádúszás tréner képzést is.

Nagyon örülök, hogy elvégeztem az oktatást, hiszen úgy érzem még egy dologgal több lettem és ezen a területen is hasznosíthatom a tanulmányaimat, melyhez nagyon sok motivációt és sok hasznos tanácsot köszönhetek Csilla néninek.

Szerencsére egy újabb álmom vált valóra. 

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?