Mattesz_Baby_Spa_logó

Új szolgáltatás a Mattesz Baby Spa-ban: segítünk megkönnyíteni a családok mindennapjait

Szeretnél néhány szabad órát magadnak? Esetleg a pároddal közösen elmennétek vacsorázni? De nem tudod, hogy kire bízhatnád a gyermekedet? Segítünk!

A boldog Baba, a kiegyensúlyozott és boldog Anyánál kezdődik. A Mattesz Baby Care elindulásával megérkezik a segítség a ti otthonotokba is!

Ismerjétek meg Tündit, aki elsőként vállal gyermekfelügyeletet a Mattesz Baby Care csapatából:

Tanulmányaim befejezése után többek között a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban, a SOTE 1. számú Nőgyógyászati Klinikáján és a Duna Medical Szülészeti Osztályán dolgoztam csecsemő és gyerek szakápolóként.

A szakmában eltöltött 8 év alatt sok mindennel találkoztam már, így magabiztosan állok minden váratlan helyzet előtt. A szakmám egyben a hivatásom. A pozitív életszemléletem, a gyerekek iránti elkötelezettségem és a barátságos természetemnek köszönhetően nagyon könnyen megértetem magam a gyerekekkel, így kiegyensúlyozott kapcsolatot tudok kialakítani már nagyon gyorsan akár babáról, akár nagyobb testvérről van szó.

A gyerekek felügyelete mellett, amennyiben igénylik, hasznos tanácsokkal tudom ellátni a szülőket is, ha esetleg van olyan terület, amiben még bizonytalanok.

Van lehetőség jobban megismerni Tündit, mielőtt vigyázni megy gyermeketekre! Az első alkalom előtt egy online konzultáció keretein belül tudjátok megbeszélni a gyerekek körüli teendőket. Nincs korhatár, nagyobb gyerekekre is vigyáz Tündi, akár tesókra is.

Érdeklődés, ajánlatkérés: hello@matteszbabyspa.hu

Bejegyzés megosztása

További cikkjeink

Székesfehérvár

Sikeres Partnerprogram Fehérváron!

Januártól megnyitotta kapuit a fehérvári Mattesz Baby Spa a helyi vállalkozások előtt. Akezdeményezés, amely Partnerprogram néven vált ismerté a szolgáltatók között, sikeresen működik,mivel már az

BŐVEBBEN »

Időpontfoglalás

Melyik helyszínre szeretnél foglalni?